| Düş Sokağı Sakinleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Düş Sokağı Sakinleri Paz Ağus. 12, 2007 7:09 pm | |
| Düş Sokağı Sakinleri Acıdan Doğar İnsan
Aşklar dökülüyor gözlerimden Bir tarafı hep kırık kalpli Denizler gibi büyüyor acının beşiği Dargın ve boş kendine yabancı Göğün çıplak şarkılarıdır şimdi Bulutlarda sallanan Ben ve öteki Şehrin düşle sevişen mavi bedeni Katılırcasına ölünen yitik bir öyküden Çekip al beni ve kurtar sana çocukça bakan Kirlenmiş utangaç saçlarımı Ellerinde biriktirdiğim gecenin renginden Acıdan doğar insan Aşktır insanı yaratan... Aşklar dökülüyor gözlerimden Bir tarafı hep kırık kalpli Denizler gibi büyüyüp Acının boş beşiğinde Kendini kurban eden Ben ve öteki Geride bıraktığımız bir tek göğün Gözü yaşlı maviliğidir şimdi Acıdan doğar insan Aşktır insanı yaratan... | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Paz Ağus. 12, 2007 7:12 pm | |
| Düş Sokağı Sakinleri Veremem Sana Acımı
Sözcüklerim bulur aşığın ateşini Yıkar gider beni ölüm gibi Bakışların deler içimdekileri Kaldırıp atar beni ceset gibi
Arayıp bulmak neyi değiştirir? Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir
Veremem sana acımı kirlenir dünya
Şehrin boş sokakları ıslanır gözyaşıyla Kovalar arabalar arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım düşümdeki rüya
Yollarım yorar yarin günahını Döver olur beni boş kitap gibi Hüzün aşkınadır aşık uykularım Sever olur beni hançer gibi
Arayıp bulmak neyi değiştirir? Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir
Veremem sana acımı kirlenir dünya Şehrin boş sokakları ıslanır gözyaşıyla Kovalar arabalar arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım düşümdeki rüya
| |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Paz Ağus. 12, 2007 7:14 pm | |
| Düş Sokağı Sakinleri Ölümler Çıplak Gelir Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime
Yayılır nefesin çiçeklere Ay ışıldar soğuk bedeninde Günah bana hiç el değil Feryat eder dilim hüzünlere
Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Bu son bakışsa gitmek Hiç mümkün değil
Görünür bana senden kalan Bilirim ki vardır şarkımı duyan Boşunadır yakarış çizilene Geçer zaman aşk sevilince
Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Senden çıkmak kolay değil Beterdir hayat acılar çekenlere
Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben bensizliğe Ağlarım yağmur düşürür seni Kapı açık gir içeri | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Ptsi Ağus. 13, 2007 4:10 am | |
| Düş sokağı sakinleri :kan revan içindeyim
Bağışlayın beni sevdalarım Kendimi parçalara ayıramadım Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Hiç bir ayrılık yeniden yeniden yaratmıyor artık beni Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi
Aşk ağır yükler bindirdi Küçülen omuzlarıma Kalplerinizden kaçtım hep Varıp gittim en karanlıklara Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Cehennemden düştüm hep Beni hiç görmediler Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Seviştim ve yoruldum Varıp gittim en yalnızlıklara
Kanrevan içindeyim Gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim Kurtar ne olur Kanrevan içindeyim Yarimin peşindeyim Cennetin izindeyim Kurtar ne olur | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Ptsi Ağus. 13, 2007 4:12 am | |
| Düş sokagı sakinleri : Seni tanımayan yok bu şehirde Seni tanımayan yok bu şehirde Salaş meyhanedeki Yorgo Kır kahvesindeki Süleyman abi Batakhanedeki Mine Son ada vapurunun demir parmaklıkları Emirgandaki tahta masa Bakırköydeki seyyar satıcı Yeşilköydeki dondurmacı Seni tanımayan yok bu şehirde Yeter çek git güneşimden Ya da beni bana bırak ne olur Hiç bir şey beklemem ayrılırken Seni tanımayan yok bu şehirde Dönüşünü bekler Evimdeki yastığım yorganım duvarım gitarım ben Rüzgar bir hüznü oynatır yerinden Ve sevgiyle ağlarım düne Ve birikir içimde bir acı şehir ve sen Aşkın içindeki çıplak ışıklardır Geceler boyunca yanan Geçmiş bir fırtına olur sürükler beni Kahrolurum inan Yeter çek git güneşimden Ya da beni bana bırak ne olur Hiç bir şey beklemem ayrılırken
| |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Ptsi Ağus. 13, 2007 4:13 am | |
| Düş sokağı sakinleri : Cehennemden Cennete Cehennemden geldim cennete gidicem Seviştiğim dünyayı da yanımda götürücem Acılarımı gömdüm Günahlarımı yaktım Dövüştüğüm sevdaları Aşkında büyütücem Şeytanımı öldürdüm bebeğimi büyütücem Yandığım dünyayı da dalbimde küçültücem Denizleri taşırdım bulutları delicem Şişedeki küllerimi topraklara serpicem "Hadi uyu... güzel düşler gör... hadi uyu" Denizlerle oynaştım Güllerimi öpücem Kurumayan dudağımı yaralara bölücem Yalanlardan dumanlandım ben Doğum batmakta hep takıldım kaldım Kavgalardan bulandım ben Batıp doğmakta hep yalanmış baldım
| |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Ptsi Ağus. 13, 2007 4:14 am | |
| bulutsuzluk özlemi :Özgürlük emek ister Hayata başlarken şartları sen koymadın ki Sana sanal bir dünya sundular Gözlerimi bağladılar seni hep korkuttular inanmanı sağladılar Şimdi bir kıyıda durmuş uzaklara bakmaktasın heyecanlısın
Okyanuslar bilinmez ürkütebilir seni uzat elini Hayat hergün yeniden başlar
Aç güzelim saçını savursun rüzgar Aç güzelim saçını güneş parıldatsın Aç güzelim saçını yağmur ıslatsın Süzülsün damlalar tellerinden Biliyorum seni saran o alçak biri Biliyorum Özgürlük Emek İster
| |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Ptsi Ağus. 13, 2007 4:15 am | |
| Bulutsuzluk Özlemi : Aşk Çok Para Yok Gece gündüz Manyak gibi çalışırken Bu yüzden ilişkilerimiz Sarsılırken Dışımızdakiler bizi limon gibi sıkarken
Sen varsın Sen varsın Sen varsın yanımda
Tüm gece ay Lambamız Kumlar altımızda Yatağımız Çok uğraştık Çok yorulduk Bizde aşk çok Para yoktu.
Bulana kadar Diyojen gibi dolanırken Bir kırçiçeğine Hayran olup bakarken Küçük şeylere anlam bulmaya çalışırken
Sen varsın Sen varsın Sen varsın yanımda
Tüm gece ay lambamız Kumlar altımızda yatağımız Çok uğraştık çok yorulduk Bizde aşk çok Para yoktu
Gün gelir Bazı şeyleri unutamazasın Gün gelir Bazı şeylere gülersin
Bizde aşk çok Para yok
| |
|
| |
Umarsız Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 696 Nerden : *cehennemin derinliklerinden* Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Ptsi Ağus. 13, 2007 4:18 am | |
| unuttuğum ne vasa hatırlattılar teşekürr | |
|
| |
##hAyALeT## Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 1167 Yaş : 35 Nerden : okyanusun altından gibi Meslek : çook çalışmakkk pufff İlgi Alanı : oo nedemezsinn birsürüü Kayıt tarihi : 27/08/07
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Perş. Ekim 04, 2007 10:57 pm | |
| sen yine seni sev Zaman unutup beni Bırakır sokaklara Sessiz oluyor insan Böyle durumlarda
Yürüdüğüm yol değil Gidişin üşütür beni Konuşamıyor insan Böyle havalarda
Her şey değişir ama Eskimiyor acılar Yaşayan bilir ancak Nasıl acıtır akşamlar
Bedenimde yaşamak Zor geliyor artık bana Sözlerim kalın sis Ruhuma anlam kat
Sevmek yarı ölmektir Böyle demiştin giderken Her gün ölüyor insan Hatırlayınca
Anlatınca eskir Bilirsin yaşananlar Susarım o zaman ben Düşlerim başlar
Sen yine seni sev Ben içimde kalayım Çekil yolumdan artık Ben olayım | |
|
| |
##hAyALeT## Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 1167 Yaş : 35 Nerden : okyanusun altından gibi Meslek : çook çalışmakkk pufff İlgi Alanı : oo nedemezsinn birsürüü Kayıt tarihi : 27/08/07
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Perş. Ekim 04, 2007 10:58 pm | |
| belki degil mutlak Bir garipliktir gider benim diyarlarımda Güneşim varken ve ben onu gömmeden önce Tüm harikalıkları beraberce yaşardık Herşey o kadar iyiyken Yeniden anılarda kaldık Belki değil mutlak umudu paylaşırdık Birdenbire kapılırdık o pembe hayallere Birlikte tek bedende Belki değil mutlak onurlu yaşardık Birlikte tek bedende Birdenbire uçardık o pembe bulutlarda | |
|
| |
##hAyALeT## Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Düş Sokağı Sakinleri Perş. Ekim 04, 2007 10:59 pm | |
| sevdam bir ateş Bir garipliktir gider benim diyarlarımda Güneşim varken ve ben onu gömmeden önce Tüm harikalıkları beraberce yaşardık Herşey o kadar iyiyken Yeniden anılarda kaldık Belki değil mutlak umudu paylaşırdık Birdenbire kapılırdık o pembe hayallere Birlikte tek bedende Belki değil mutlak onurlu yaşardık Birlikte tek bedende Birdenbire uçardık o pembe bulutlarda | |
|
| |
| Düş Sokağı Sakinleri | |
|