##hAyALeT## Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 1167 Yaş : 35 Nerden : okyanusun altından gibi Meslek : çook çalışmakkk pufff İlgi Alanı : oo nedemezsinn birsürüü Kayıt tarihi : 27/08/07
| Konu: Within Temptation - Angels Perş. Kas. 15, 2007 7:50 pm | |
| Within Temptation - Angels
Göz kamaştırıcı, muhteşem melekler, İnanıyorum benim kurtarıcım olduğuna, İhtiyacım olan zamanda sadakat ile örülü. Duyamadım tüm fısıltıları, Açıkça uyarıyorlar.
Melekleri görüyorum,kapına getireceğim onları. Artık kaçış yok, Acıma yok artık. Hatırladığım bir pişmalık da yok. Beni kırdığındaki gülümseme
Kalbimi çaldın, En başından beni kandırdın. Beni rüyalara daldırdın. Onların gerçek olmasını dilerdim. Sözünden döndün ve gerçeği gösterdin bana Hepsi koca bi yalandı!
Göz kamaştırıcı melekler, Göremedim kötü niyetini,benim için hissettiklerini. Melekler öldü,söyle bana neden? Sebep neydi? Gözlerindeki nefretin meleklerini görüyorum.
Melekleri görüyorum kapına getireceğim onları. Artık kaçış yok, Acıma yok artık. Hatırladığım bir pişmalık da yok, Beni kırdığındaki gülümseme..
Kalbimi çaldın, En başından beni kandırdın. Beni rüyalara daldırdın, Onların gerçek olmasını dilerdim. Sözünden döndün ve gerçeği gösterdin bana. Hepsi koca bi yalandı!
Sonsuza dek sahip olabilirdin, Şimdi sona yaklaştık. Bu dünya seni yenmiş olabilir ama bu bir gerekçe değil. Farklı bir hayatı seçmiş olabilirdin.
Kalbimi çaldın, En başından beni kandırdın. Beni rüyalara daldırdın, Onların gerçek olmasını dilerdim. Sözünden döndün ve gerçeği gösterdin bana. Hepsi koca bi yalandı!
| |
|
head.black Moderatör
| Konu: Geri: Within Temptation - Angels Ptsi Ocak 07, 2008 7:37 pm | |
| stand my ground de cevrsenize oda süperrrr | |
|
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Within Temptation - Angels Salı Ocak 08, 2008 4:20 pm | |
| - head.black demiş ki:
- stand my ground de cevrsenize oda süperrrr
istek topiiine yazarsan daha iyi olur bence | |
|