|
| Anathema (Şarkı sözleri - türkçesiyle beraber) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
nötr Moderatör
| Konu: Anathema (Şarkı sözleri - türkçesiyle beraber) Paz Eyl. 30, 2007 4:57 pm | |
| Alternative 4 (1998)
Shroud Of False
We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand
Yanlış Örtü
Biz zamanda yalnızca bir anız, Bir gözün kırpılışı Kör için bir rüya Ölü beyinden görüntüler Anlamadığını umuyorum
Fragile Dreams
"Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain, maybe then you will see mee as I am, A fragile wreck on a storm of emotion"
Countless times I trusted you, I let you back in, Knowing... Yearning... you know I should have run... but I stayed
Maybe I always knew, My fragile dreams would be broken for you.
Today I introduced myself, To my own feelings, In silent agony, after all these years, They spoke to me... after all these years
Maybe I always knew...
Kırılgan Hayaller
"Bu gece senin ruhun uyur,ama bir gün gerçek acıyı hissedeceksin, belki sonra benim gördüğüm gibi göreceksin Duygunun öfkesinde kırılgan enkaz"
Sayısız kere güvendim sana, Desteklemeliyim seni Biliyor...İstiyor...Biliyorsun Koşmalıydım...ama ben durdum
Belki daima bildim, Kırılgan hayallerim senin için bölünmüş oldu
Bugün kendimi tanıttım, Kendi hislerime Sessiz şiddetli acıda,uzun yıllar sonra Onlar benimle konuştu...uzun yıllar sonra
Belki daima bildim...
Lost Control
Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change. I've let your tiny minds magnify my agony, and it's left me with a chem'cal dependency for sanity.
Yes, I am falling... how much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
I'm coming to en end, I've realised what I could have been. I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask, I admit I've lost control.
Kayıp Hakimiyet
Yaşam yeniden bir kez daha ihanet etti bana, Bazı şeylerin asla değişmeyeceğini kabul ediyorum. Acılarım senin minicik düşüncelerinde büyütüldü, Ve akıl sağlığı için kimyasal bağımlılıkla beni bıraktı
Evet,düşüyorum...Kaç kere yere vurdum Niçin kırıldığımı sana anlatamam. Niçin yalnız olmayı tercih ettiğime şaşırıyor musun? Gerçekten de hakimiyetimi kaybettim mi?
Sona geliyorum, Neyi yapabileceğimin farkına vardım. Böyle nefes alırken uyuyamam ve en cesur maskemin arkasında saklanamam İzin verdim hakimiyetimi kaybettim.
Re-Connect
The fragments of connection died Some things just won't fade with time Hide behind a transparent eye You can't see me but I can you... Betray without a moment's thought Regret nothing but getting caught Your time has come and here I stand Why should I hold out my hand to you...
I could never turn to you Silenced by that look in your eye Feel I'm slipping back again
Black cold night I toss and turn I'm sinking, feel so ...drained Shroud me, blind me, sick, weak, empty, drag me ...into pain I tried so hard, don't drown me, bound to me, self indulgently ...crazed Black as coal, my sunken soul, will it ever be ...saved?
Come on and twist that knife again Well I'd like to see you fucking try Never going back again
An answer won't come from me Confront your own worst enemy What does your mirror see Is it time to face up to me?
Yeniden Birleştirmek
Bağlantının parçaları öldü Zamanla birlikte bazı şeyler soldu Saydam gözlerinin arkasında gizleniyor Sen beni göremiyorsun ama ben seni görebiliyorum Önemsiz düşünceler ihanet ediyor Pişmanlık hiç birşey ama yakalıyor Senin zamanın geldi ve ben burada duruyorum Niçin ellerimi sana uzatmalıyım
Sana asla dönemem Gözlerinde görünen sessizlik Geriye doğru kaydığımı hissediyorum
Siyah soğuk gecede silkeleniyorum ve dönüyorum,güçten kesiliyorum Böyle tükenmiş hissediyorum Ört beni,kör et beni,hasta,güçsüz,boş,beni sürükle ...acılara doğru Böyle sert atıldım,beni boğma,bana mecbur Bizzat göz yumar,çılgına çevirdi Kömür gibi siyah,benim çökmüş ruhum,şimdiye kadar korudumu?
Gel ve bana saplı olan bıçağı döndür Güzel,seni görmekten hoşlandım,becermeyi dene Asla bir daha geri gitme
Benden bir cevap geliyor Kendi en kötü düşmanın karşı koyuyor Aynanda ne görüyorsun Zaman suratıma bakıyor mu?
Inner Silence
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me.
İç Sessizlik
Sessizlik çağırırken Ve gün nihayet biterken, Yaşam iç çekişin ışığıyken Ve aşk gözlerinde ölürken, Sonra sadece farkına varacağım, Senin neyi bana anlatmak istediğini...
Alternative 4
It's killing you, you're killing me, I'm clinging on to my sanity, All I need is a short term remedy, Come and hide me from this terrible reality...
Dreaded memories flood back to me, But there's still a wilful mind behind these cold, psychotic eyes, Now I tread this path so differently, I've opened my mind and darkened my entire life.
I'll dance with the angels to celebrate the holocaust, And far beyond my far gone pride, Is knowing that we'll soon be gone, Knowing that I'll soon be gone...
Alternatif 4
O seni öldürüyor,sen beni öldürüyorsun Akıl sağlığıma yapışığım Bütün gereksinim kısa bir tedavi süresidir Gel ve beni bu korkunç gerçekten sakla
Korkutucu anılar bana sel gibi akıyor, Ama bu soğuk,psikozlu gözlerin arkasında hala inatçı düşünceler var Şimdi farklı bir yola atıldım Aklımı açtım ve tüm yaşamımı kararttım.
Büyük tahribatı kutlarken meleklerle dans edeceğim Ve uzaklara onurlu gideceğim Yakında gideceğimizi biliyor mu Yakında gideceğimi...
Regret
As I drift away... far away from you, I feel all alone in a crowded room, Thinking to myself "There's no escape from this fear regret loneliness..."
Visions of love and hate A collage behind my eyes Remnants of dying laughter Echoes of silent cries
I wish I didn't know now that I never knew then... Flashback Memories punish me again. Sometimes I remember all the pain that I have seen. Sometimes I wonder what might have been...
Visions of love and hate A collage behind my eyes Remnants of dying laughter Echoes of silent cries
And sometimes I despair At who I've become I have to come to terms With what I've done
The bittersweet taste of fate We can't outrun the past Destined to find an answer A strength I never lost I know there is a way, My future is not set, For the tide has turned But still I never learned to live without regret.
Pişmanlık
Uzaklara sürükleniyor gibiyim..senden çok uzaklara Kalabalık bir odada tamamen yalnız hissediyorum kendimi Kendimi düşünüyorum "Kaçış yok bu korkudan pişmanlıktan yalnızlıktan..."
Aşk ve nefret hayali Gözlerimin arkasında bir resim Ölü kahkahadan geri kalan şey Sessiz ağlayışların yankısı
Şimdi bilmemek istiyorum Sonra asla bilmediğimi... Geriye dönüş Anılar beni yeniden hırpalıyor Bazen bütün acılarımı gördüğümü hatırlıyorum Bazen ne olabildiğine şaşırıyorum...
Aşk ve nefret hayali Gözlerimin arkasında bir resim Ölü kahkahadan geri kalan şey Sessiz ağlayışların yankısı
Ve bazen umutsuzlanıyorum Kim olduğumdan Yaptıklarımla Geri dönmeliyim
Kaderin acı sevimli tadı Geçmişten kaçamayız Kaderin belirlenişine bir cevap aranıyor Gücümü asla kaybetmeyeceğim Bir yol olduğunu biliyorum Geleceğim belirlenmiş değildir, Gelgitlerin geri dönmesi için Ama ben hala asla öğrenemedim yaşamı pişman olmadan
Feel
I've feeling I may not be coming down from this, I was searching through the heavens and somehow I slipped,
I feel, I'm seeing so clear
Trying to forget tomorrow and all that's happened, This is not the way, the way I was meant to be.
I feel, I'm seeing so clear, I thought I was never going to die. I feel, I'm seeing so clear, We need more time.
Slipping away, I think I'm gonna crack, Misplaced trust, loyalty stabbed in the gut.
I feel, I'm seeing so clear, I thought I was never coming back,
I've been down for awhile, And now I'm coming back...
Hissetmek
Buradan gelemediğimi hissediyorum Cennetlerden geçerken aradım ve nasıl olduysa kaçtım
Hissediyorum,gayet açık görüyorum
Yarın unutmayı dene ve hepsi tesadüfen oldu Bu yol değildir,yolu niyet etmiştim
Hissediyorum,gayet açık görüyorum Asla ölüme gitmediğimi düşünüyorum Hissediyorum,gayet açık görüyorum Daha fazla zamana ihtiyacımız var
Süzülerek,tükendiğimi düşünüyorum İçerlerdeki yaraya bağlılığa boşuna güvenmiş
Hissediyorum,gayet açık görüyorum Asla geri dönmediğimi düşünüyorum
Kısa bir süre için yoktum Ve şimdi geri geliyorum...
Destiny
I tried to murder the lonely, Contemplate our mortality.
Into infinity, Frozen memory
Wipe the tears from yesterday, A time for change, take the pain away.
Angel, my destiny, Can you feel me?
Kader
Kimsesiz cinayete atıldım Ölümsüzlüğümüz üzerinde düşünüyorum
Sonsuzluğa Donmuş hatıra
Dün için gözyaşlarını silmek Değişim için bir zaman Acıyı uzaklara götürmek
Melek,kaderim, Beni hissedebiliyor musun?
Judgement (1999)
Deep
Feel my heart burning Deep inside... yearning I know it is coming
A fettered heart, waking A tainted youth, fading Leave it all behind Delirious again Mesmerise my senses Souls entwine one more time
All our times will come Searching oblivion Leaving nothing but the memories of All the things you give They're all you'll leave behind Within their mind
Open laughter held in distant days Eternal stars have changed I know that it can't be the same There's no romance for you tonight
Feel my heart burning Deep inside... yearning I know it is coming
All our times will come Searching oblivion Leaving nothing but the memories of All the things you give They're all you'll leave behind Within their mind
And time recedes every day You can search your soul but you won't see As we pass ever on and away Towards some blank infinity
Derin
Kalbimin yandığı hissediliyor Derin içeride...Yanıp tutuşuyor Geldiğini biliyorum
Bir zincire vurulmuş kalp,uyanıyor Bir lekelenmiş gençlik,soluyor Her şey arkada kalıyor Yine çılgın gibi Hislerimi büyülüyor Ruhlar bir kez daha birbirine geçiyor
Bütün zamanımız gelecek Unutkanlık araştırılıyor Hiçbirşeyi terketmiyor ama Senin bahşettiğin tüm şeylerin hafızaları Onları sen arkada bırakacaksın Akıllarının içinde
Uzak günlerde açık kahkahalar hakim Sonsuz yıldızlar değişti Aynı şekilde olamayacağını biliyorum Bu gece senin için düş yok
Kalbimin yandığı hissediliyor Derin içeride...Yanıp tutuşuyor Geldiğini biliyorum
Bütün zamanımız gelecek Unutkanlık araştırılıyor Hiçbirşeyi terketmiyor ama Senin bahşettiğin tüm şeylerin hafızaları Onları sen arkada bırakacaksın Akıllarının içinde
Ve zaman her gün uzaklaşıyor Ruhunu araştırabilirsin ama göremezsin Biz kabul eder gibiyiz ve uzağız biraz Boş sonsuzluğa karşı
*********************************************** | |
| | | nötr Moderatör
| Konu: Geri: Anathema (Şarkı sözleri - türkçesiyle beraber) Paz Eyl. 30, 2007 4:59 pm | |
| Pitiless
Is it the emptiest of All your broken hearted feelings A serious misconception To choose a path that led to ruin
I live for today Can't get away from the burning inside Ashes to ash Dust to dust
So quick to point the finger When you're the source of your condition Why should I feel sympathy When you only show me nothing
I live for today Can't get away from the burning inside Ashes to ash Dust to dust
I could stare for a thousand years Penetrate your deepest fears Leave you cold with a faceless embrace Then disappear without a trace
Acıklı
Kırılmış kalbinin tüm hissedişleri Boşalmış mıdır Bir ciddi yanlış anlama Harap edici yolu uygun görebilir
Bugün için yaşıyorum İçte yanıştan kaçamaz Külden küle Tozdan toza
Böyle çabucak parmakla işaret etmek Durumunun kaynağı sen iken Niçin sempati duymalısın Sadece önemsizce beni gösterirken
Bin yıl boyunca gözümü dikip bakabilirim En derin korkuların içine giriyor Bir yüzsüz kucaklayışınla ayrılabilirsin Sonra iz bırakmadan kaybolursun
Forgotten Hopes
Hey you rotting in your alcoholic shell Banging on the walls of your intoxicated mind Do you ever wonder why you were left alone As your heart grew colder and finally turned to stone
Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...
Pathetic oblivion Forgotten hopes buried in your soul's lonely grave Pathetic oblivion Remember how you were before you locked your heart away
Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Do you ever dream of escaping... Don't you ever dream of escaping?
Vazgeçilen Umutlar
Hey alkolik kabuğunda çürüyorsun Sarhoş olmuş aklın duvarlara şiddetle çarpıyor Niçin,yalnız yaşadığından hep şaşkın mısın Kalbin daha soğuk olurken ve nihayet taşa dönüşürken
Hayal kurduğun için seni cezalandırdım mı? Kalbini kırdım mı ve ağlayarak senden ayrıldım mı? Rüyalardan şimdiye kadar kaçtın mı?
Acıklı unutuluş Vazgeçilen umutlar senin ruhunun ıssız mezarında yandı Acıklı unutuluş Kalbini kilitlemeden önce nasıl hatırlıyordun?
Hayal kurduğun için seni cezalandırdım mı? Kalbini kırdım mı ve ağlayarak senden ayrıldım mı? Rüyalardan kaçar mısın? Rüyalardan şimdiye kadar kaçtın mı?
One Last Goodbye
How I needed you How I grieve now you're gone In my dreams I see you I awake so alone
I know you didn't want to leave Your heart yearned to stay But the strength I always loved in you Finally gave way
Somehow I knew you would leave me this way Somehow I knew you could never stay And in the early morning light After a silent peaceful night You took my heart away And I grieve
In my dreams I can see you I can tell you how I feel In my dreams I can hold you And it feels so real
I still feel the pain I still feel your love I still feel the pain I still feel your love
Somehow I knew you could never, never stay And somehow I knew you would leave me And in the early morning light After a peaceful night You took my heart away I wished, I wished you could have stayed
Son Bir Elveda
Nasıl ihtiyaç duydum sana Şimdi uzakta oluşuna nasıl üzülüyorum Rüyalarımda seni görüyorum O kadar yalnız uyanıyorumki
Ayrılmak istemediğini biliyordum Kalbin kalmak için can atıyordu Ama ben seni daima güçlü sevdim Nihayet belli ettin
Nedense benden ayrılmak istediğini bildim Nedense asla kalamayacağını bildim Ve ilk sabah ışıklarında Bir sessiz sakin gece sonrasında Kalbimi uzaklara götürdün Ve acı çekiyorum
Rüyamda seni görebilirim Nasıl hissettiğimi sana anlatabilirim Rüyamda sana sahip olabilirim Ve böyle gerçek hissedilir
Hala acını hissediyorum Hala sevgini hissediyorum Hala acını hissediyorum Hala sevgini hissediyorum
Nedense asla,asla kalamayacağını bildim Ve nedense ayrılmak istediğini bildim Ve ilk sabah ışıklarında Bir sessiz sakin gece sonrasında Kalbimi uzaklara götürdün İstedim,kalabilmeni istedim...
Make It Right
I know that I want you I know that I need you But I can't pretend that This'll make it right
You whisper your name But I can't hear you Don't leave me behind Lend me your hand
I can feel them I think they're closing in Don't leave me behind Lend me your hand
Let me feel you By my side Be where I can hear you I long to feel
Doğru Yapmak
Seni istediğimi biliyorum Sana ihtiyacımın olduğunu biliyorum Ama numara yapamıyorum Doğrusu yapılacak
Adını fısıldıyorsun Ama seni işitemiyorum Beni bırakma Ellerini bana ver
Onları hissedebilirim Onların kapandığını düşünüyorum Beni bırakma Ellerini bana ver
Seni hissetmeliyim Benim yönümden Nerede seni işitebilmiş olurum Hissetmek için can atıyorum
Parisienne Moonlight
I feel I know you I don't know how I don't know why
I see you feel for me You cried with me You would die for me
I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside
You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me
And now i'm leaving you I don't want to go Away from you
Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside
You cannot hide I know you tried To feel... To feel...
Parisienne Moonlight
Seni bildiğimi hissediyorum Nasıl bilemedim Niçin bilemedim
Benim için hissettiğini görüyorum Benimle ağladın Benim için ölmek istedin
Sana ihtiyacım olduğunu biliyorum Seni istiyorum Tüm acılarla özgür olmak İçinde olmak
Gizleyemedin Yargıladığını biliyorum Kim olamadın İçimi görmeye kalkıştın
Ve şimdi senden ayrılıyorum Gitmek istemiyorum Senden uzağa
Lütfen anlamayı dene Ellerimi tut Bütün acılarla özgür ol İçini tut
Gizleyemedin Yargıladığını biliyorum Hissetmek... Hissetmek...
Don'T Look Too Far
If I begin to feel lighter Hold me down And I'll be yours for evermore
God bless this mess I'm in For it is time To be rid of a certain sin
A cool breeze down my spine And if I'm really here Then I feel fine
A freelance child You bring it all back This world is eating me inside
Don't look too far
Missing a degree of warmth A name without a face I'm losing grip all the same
I sever the line that divides I sever the feelings inside I sever between you and me
And I want to learn to fly Bring the pain right back again Is this all there is of me
Hearts and minds, find the time That in the end there was no possible reason for anything
Rant & rave
In the eyes of the beholder You've gotta face this straight on You've gotta go head to head If you want to understand And begin to turn this thing around.
8.Çok Uzaklara Bakma
Yanmaya başladığımı hissedersem Beni ele geçir Ve her zaman seninle olacağım
Zaman içinde bu pisliklerden tanrı kurtarır Muhakkak günahlardan kurtarır
Omurgalarımda soğuk bir esinti Ve ben gerçekten de buradaysam Sonra güzelce hissederim
Özgür çocuk Her şeyi geri getirmeye neden oluyor Bu dünya benim içimi yiyor
Çok uzaklara bakma
Sıcaklığın derecesi eksik Yüzsüz bir isim Bütün anlayışımı kaybediyorum
Hatları kesip bölüyorum İç duyguları parçalıyorum Senin ve benim aramda kopuyorum
Ve sonra uçmayı öğrenmek istiyorum Acıların yeniden geri dönmesine neden oluyor Bunların hepsi benim içimdemidir?
Kalpler ve beyinler, Herhangi bir şey için muhtemel sebeplerin olmadığı zamanı bulur
Ağız kalabalığı ve sayıklama
Şahidin gözlerinde Dürüst bir surata sahipsin Başbaşa gittin Eğer anlamak istersen Bu şeyin çevresinde dönmeye başla
Emotional Winter
Speak to me For I have seen Your waning smile Your scars concealed So far from home, do you know you're not alone Sleep tonight Sweet summerlight Scattered yesterdays, the past is far away
How fast time passed by The transience of life
Those wasted moments won't return And we will never feel again
Beyond my dreams Ever with me You flash before my eyes, a final fading sigh But the sun will (always) rise And tears will dry Of all that is to come, the dream has just begun
And time is speeding by The transience of life
Those wasted moments wont return And we will never feel again
Duygusal Kış
Konuş benimle Seni görmem için Zayıflayan gülümsemen Gizlenen yara izlerin Evden böylesine uzakta,yalnız olmadığını biliyormusun Uyku bu gece Sevimli yaz ışığı Dün saçıldı,geçmiş uzaktır
Geçici hayatın yanından zaman nasıl geçiyor?
İsraf edilmiş anlar geri dönmeyecek Ve biz asla yeniden hissedemeyeceğiz
Rüyamın ötesinde Hep benimle Gözlerimden önce parlıyorsun,son iç çekiş tükeniyor Ama güneş daima yükselecek Ve gözyaşları kuruyacak Bunların hepsi olacak,rüya ancak başladı...
Ve zaman hızla geçiyor Geçici hayatın yanından
İsraf edilmiş anlar geri dönmeyecek Ve biz asla yeniden hissedemeyeceğiz
Wings Of God
No one can find me Here in my soul Kicking and screaming Out of control
Calm myself down Nobody knows No one can find me Here in my soul
Hooked on your problems Do I know why And if you come my way again Would I lend a hand Would I understand
Solitude was never seen as loneliness And things need time And time leads to other things And playing roles Which are limited By the poor fund of knowledge In this sick, sick world We all fall down Once in a while Escaping the law of the unexplained pains
Tanrının Kanatları
Bulabildiğim bir şey yok Burada,ruhumda Tekmeliyor ve çığlık atıyor Kontrolu dışında
Sakinleştiremiyorum kendimi Hiçkimse bilmiyor Bulabildiğim bir şey yok Burada,ruhumda
Problemlerine düşkün Nasıl bilirim Ve yeniden yoluma gelirsen Bir el verir miyim? Anlayabilir miyim?
Issızlık asla yalnızlık gibi değildi Ve zamana ihtiyacı var Ve zaman diğer şeylere rehberlik eder Ve roller yapar Bilginin fakir sermayesinden Hangileri sınırlandı Bu hastalıkta,hasta dünya Hepimiz düşüyoruz Zamanda bir kere Açıklanamayan acıların kanunundan kaçıyor
Judgement
Asleep is the rose, in tired innocence... dreaming time away. Secure in the comfort of slumbers faint embrace. Blissfully ignorant, unaware of the imminence... Recurring memories emerge from the deep.. of old secrets unforgotten sleep. They sink beneath the surface just long enough for you to breathe. Then return to choke you when you wake up alone. Shredded inside... there's one place left to turn. A long-term problem, a temporary remedy, but fuck it all anyway you can pretend to be happy. So many years of pathetic lies, empty promises and unfulfilled dreams are scattered like dust into the winds. Looking for the sun that eclipsed behind black feathered wings. Tomorrow never comes, there was only ever one day.. but now it's too late.
The inequity of fate The pains of love and hate The heart-sick memories That brought you to your knees
And the times when we were young When life seemed so long Now you are left alone Where did it all go wrong Day after day You burned it all away (and it's too late)
All the hate that feeds your needs All the sickness you conceive All the horror you create Will bring you to your knees
Yargı
Duygusuz güldür,yorulmuş masumlukta...Durmadan hayal ediyor.Zayıf inanışlar uykuların rahatlığında güvende.Çok mutlu cahil,yakınlığın farkında değil.. Hafızalar derinden yeniden ortaya çıkıyor...Vazgeçilemeyen uykunun eski sırları. Soluk alabilmen için onların dış görünüşünün altında batması yeterli.Sonra boğuluştan dönüyorsun sen tek başına uyanırken.İçinde parçalanmış.. Sola dönmem için bir yer vardır. Uzun süreli bir problem,bir geçici ilaç,ama ne olursa olsun mutlu görünebilmen için herşeyi becerir. Üzücü yalanların uzun bir kaç yılı,boş umutlar ve gerçekleşmemiş rüyalar bir toz gibi rüzgarda dağılıyor.Siyah tüylü kanatların arkasında güneşin tutulduğu görülüyor. Yarınlar gelmiyor,şimdiye kadar yalnız bir gün.. Ama şimdi çok geç..
Kader eşitsizliği Sevgi ve nefretin acıları Kalp-hasta hafızalar Diz çöktüğün
Ve bir zamanlar biz gençken Hayat uzun gibiyken Şimdi yalnızsın Nereye gitmek yanlıştı Günler boyunca Sen bütün her yerde yandın (ve oldukça geç)
Bütün nefret ihtiyaçlarını besler Bütün hastalığı düşünürsün Bütün korkuları sen yaratırsın Diz çökmene sebep olacaksın
Anyone, Anywhere
No one seems to care anymore (as) I wander through this night all alone No one feels the pain I have inside Looking at this world through my eyes
No one really cares where I go Searching to feel warmth forever more The wheels of life they turn without me Now you are gone... eternally
No... Don't leave me here The dream carries (me) on Inside I know... Its not too late Lost moments blown away Tonight
Mankind, with your heresy Can't you see that this is killing me There's no one in this life To be here with me at my side
Hiç Bir Şey,Hiç Bir Yer
Artık umursamak yok Bu gece boyunca tek başıma amacım olmadan dolaşıyorum İçimde sahip olduğum acıyı hissetmek yok Gözlerim sayesinde bu dünya görünüyor
Nereye gittiğimi gerçekten de umursamıyorum Daima daha sıcak hissedişi araştırıyor Hayatın direksiyonları ben olmadan da çevriliyor Şimdi sen uzaktasın...Hiç bitmeyecekmişcesine
Hayır... Beni burada bırakma Rüya taşıyor İçeriye Biliyorum... Çok geç değil Kayıp zamanlar uzağa üfürüyor Bu gece
İnsanoğlu,aykırı görüşünle Bunun beni öldürdüğünü göremiyor musun? Bu yaşamda tek bir şey yoktur Benimle burada ol benim yanımda | |
| | | _BLacKLisT_ Sevimli Müşteri
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 34 Nerden : YaşAmıYoR Kiii Meslek : Talebe:D İlgi Alanı : Müziiiiiiik Kayıt tarihi : 18/10/07
| | | | dark passions Sevimli Müşteri
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 34 Nerden : antalya Meslek : barmen İlgi Alanı : gothc edebiyat,müzik Kayıt tarihi : 16/10/09
| Konu: Geri: Anathema (Şarkı sözleri - türkçesiyle beraber) Cuma Kas. 13, 2009 3:14 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık.Çok sevdiğim bir guruptur. | |
| | | | Anathema (Şarkı sözleri - türkçesiyle beraber) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |