| Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın | |
|
+6sedaaa ##hAyALeT## Umarsız melankolik Sabrina nötr 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
melankolik Moderatör
Mesaj Sayısı : 921 Yaş : 37 Nerden : mezarlık Meslek : mezarlık bekcisi İlgi Alanı : müzik müzik müzik (rock ve metal) Kayıt tarihi : 15/08/07
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Çarş. Ekim 10, 2007 12:04 am | |
| hmm olabilr eger bensen saa bir biskrem alıyım tatlı yiyek tatlı konusak alt taki bu rana ya kim kızgın ? | |
|
| |
##hAyALeT## Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 1167 Yaş : 35 Nerden : okyanusun altından gibi Meslek : çook çalışmakkk pufff İlgi Alanı : oo nedemezsinn birsürüü Kayıt tarihi : 27/08/07
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Cuma Ekim 12, 2007 10:31 pm | |
| hıımmm bilmm alltakii bnm için şu bayramı uzatabilirmisin sırf tatil içinn yoqsa aman ne işim olur bayramla | |
|
| |
CaSPERr Sürekli Müşteri
| |
| |
##hAyALeT## Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 1167 Yaş : 35 Nerden : okyanusun altından gibi Meslek : çook çalışmakkk pufff İlgi Alanı : oo nedemezsinn birsürüü Kayıt tarihi : 27/08/07
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Cuma Ekim 12, 2007 10:36 pm | |
| tamam hepsi senn olsun ama bi tanee | |
|
| |
CaSPERr Sürekli Müşteri
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Cuma Ekim 12, 2007 10:41 pm | |
| oLmaSssss: ] ama Sen beni biLirSin rüşfetciyimdirrr daa çok resmin var olabilir | |
|
| |
##hAyALeT## Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Cuma Ekim 12, 2007 10:46 pm | |
| | |
|
| |
melankolik Moderatör
Mesaj Sayısı : 921 Yaş : 37 Nerden : mezarlık Meslek : mezarlık bekcisi İlgi Alanı : müzik müzik müzik (rock ve metal) Kayıt tarihi : 15/08/07
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın C.tesi Ekim 13, 2007 1:59 pm | |
| bir biskrem versem bu bayram elimi öpermisin ? | |
|
| |
CaSPERr Sürekli Müşteri
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın C.tesi Ekim 13, 2007 2:46 pm | |
| yok
ßi ßiSkrem verSem ßenimLe evLEnirmisin | |
|
| |
nötr Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın C.tesi Ekim 13, 2007 4:06 pm | |
| sence bu soru için bi biskirem yeter mi......... | |
|
| |
CaSPERr Sürekli Müşteri
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Paz Ekim 14, 2007 11:42 pm | |
| ßiLmem artık ßi fikrim yok. ß ßiSKReM verSem ßini gezdilirmiSin:S ßaŞka soru geLmedi akLıma | |
|
| |
nötr Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Ptsi Ekim 15, 2007 5:16 pm | |
| OLUR TAbi bi biskirem versem bana bi istanbul turu yaptırırmısın | |
|
| |
CaSPERr Sürekli Müşteri
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın C.tesi Ekim 20, 2007 5:50 pm | |
| - nötr demiş ki:
- OLUR TAbi
bi biskirem versem bana bi istanbul turu yaptırırmısın yaptılırım hatda Sen geL senLe derya'nın yanına gidek bi biskrem versemmm.....benimLe ymurda gezermisin | |
|
| |
melankolik Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Salı Ekim 23, 2007 12:17 pm | |
| hayır onu kim yapacagını cok ii bilirsin alt takine bir biskrem wersem benle bu gün hayko konserine gelir mi ? | |
|
| |
nötr Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Çarş. Ekim 24, 2007 3:11 pm | |
| onun bugün deil yarın olması gerekmio muuu çünküü arkadaşımda beni davet ettiii ona söz bile vermiştim bende gitcektim ama acil işim çıktı bi biskrem versem benim moralimi düzeltebilirmisin çünkü yine bunalım modundayom | |
|
| |
melankolik Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Çarş. Ekim 24, 2007 6:53 pm | |
| cala biskreme gerek yok düzeltirim ben ne yapcam ve ya ne sorunun var ???
alt taki bir biskrem vesem bu yalnızlıgımı öldürürmüsün | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| |
| |
melankolik Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Perş. Ekim 25, 2007 1:26 pm | |
| biskrem vermene gerek yok yaparım seve seve alt taki bir biskrem versekde cooook uzaklara kacsak | |
|
| |
nötr Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Perş. Ekim 25, 2007 8:15 pm | |
| sanırım o olayııı ben tek başıma yapsam daha iiii
bi biskirem versemmmm benim oldğum yere gelirmisin | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| |
| |
melankolik Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Salı Ekim 30, 2007 3:50 pm | |
| sen bana adersi söle birde bir paket elinde bir biskrem bulundur gerisi sorun degil bir biskrem versem bu bezmiş hayatan kurtarırmısın ? | |
|
| |
nötr Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Perş. Kas. 01, 2007 2:06 pm | |
| nasıl yardım etmem gerektiğini söle yaparım
bi biskirem versem sınavlarıma benim yerime girermisin ? | |
|
| |
melankolik Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Perş. Kas. 01, 2007 2:38 pm | |
| kusura bakma kalbini kırcam ama sebebim var benim de sınavlarım var bir biskrem versem rana nın sınavlarnıa girsene benim yerime | |
|
| |
CaSPERr Sürekli Müşteri
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Salı Kas. 06, 2007 11:38 pm | |
| isterdeim ama ben girersem başarısız olur ßi ßiskrem versem benimLe evlenirmisin | |
|
| |
nötr Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Salı Kas. 06, 2007 11:52 pm | |
| emin ol benle evlenmek istemezsinnn insanııı; soğannn gibi göz bebeklerine kadrr yakarımm ama çok tatlı yönlerimde vardır ama görene bi biskirem versem beni bekle dediğim kadr beklermisin herhangi biri olsan da | |
|
| |
melankolik Moderatör
| Konu: Geri: Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın Çarş. Kas. 07, 2007 12:34 pm | |
| olabilir beklerim bea bir iskrem versem sen beni ekmessin dimi malum bekliyom ya ? | |
|
| |
| Herkes alttakine Bi biskrem versem ............ yaparmısın | |
|