| Anathema | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:52 pm | |
| Flying Anathema
yararsız bir arayışa başladım bir maskenin ardında parlayan bir ışıkla onu bulmaya çalışarak ve her bir yanımızda her yerde eğer sadece görebilirsek paylaşabileceğimiz her şey benim sınırlarımın dışındaki gerçeği hissederek sonsuza dek değişen yaşam alın yazısını dokurken
ve senin üzerinde uçuyorum gibi hissederiyorum gerçeği bulmak için öldüğümü hayal ederek görünüşe göre beni aşağıya çekmeye çalışıyorsun toprağa geri döndürmeye,toprağa geri döndürmeye
toz katmanları ve geçmiş günler söyleyemediğim şeylerin pusu içinde soluyor şimşekler buna rağmen ellerimin bağlı olduğunu söyledim zaman değişti ve şimdi ilk sefer için özgür olduğumu keşfettim herşeyle içiçe hissediyorum şimdi zamanın içindeki yaşam ne kadar garip şimdi
ve senin üzerinde uçuyorum gibi hissederiyorum gerçeği bulmak için öldüğümü hayal ederek görünüşe göre beni aşağıya çekmeye çalışıyorsun toprağa geri döndürmeye toprağa geri döndürmeye
| |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:52 pm | |
| A Natural Disaster Anathema
uzun, soğuk bir kış oldu sensiz içimden senin için ağlıyordum parmaklarımın arasından kayıp gitti hayat bana sırtını dönerken o günden beri uzun, soğuk bir kış...
bulmak zor bulmak zor o gücü bulmak zor ama deniyorum ve istemiyorum istemiyorum devam edip konuşmak istemiyorum geçenler hakkında çünkü ne söylersem söyleyeyim ne yaparsam yapayım olanları değiştiremem ne söylersem söyleyeyim ne yaparsam yapayım olanları değiştiremem
parmaklarımın arasından kayıp gidiverdin ve kendimden utanıyorum parmaklarımın arasından kayıp gidiverdin ve bedelini ben ödedim
çünkü ne söylersem söyleyeyim ne yaparsam yapayım olanları değiştiremem ne söylersem söyleyeyim ne yaparsam yapayım olanları değiştiremem hayır, hayır, değiştiremem
parmaklarımın arasından kayıp gidiverdin ve kendimden utanıyorum parmaklarımın arasından kayıp gidiverdin ve bedelini ben ödedim | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:53 pm | |
| Alternative 4 Anathema
O seni öldürüyor,sende beni öldürüyorsun Aklıma tutunuyorum.. Tüm ihtiyacım kısa süreli bir çare Gel ve sakle beni bu korkunç gerçekten
Dehşet verici hatıralar yağıyor üzerime Ama hala inatçı bir hafıza var,bu soğuk ruh hastası gözlerin ardında Şimdi çok farklı yürüyorum bu yolda Aklımı açtım ve kararttım tüm hayatımı Meleklerle dans edeceğim büyük yıkımı kutlamak için Ve az ötede benim ağır hasta gururum Biliyor yakında gideceğimizi Biliyor yakında gideceğimi... | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:53 pm | |
| Angelica Anathema
Where are you tonight? Neredesin bu gece?
wild flowers in starlit heaven yıldızların aydınlattığı cennetteki vahşi çiçekler
still enchanted in flight Hala büyülenmiş uçuyor
obsessions lament to freedom takıntılar özgürlüğe ağıt yakıyor
A timeless word the meaning changed zamansız bir kelime anlam değişti
But I'm still burning in your flames, ama ben hala senin alevinde yanıyorum
Incessant, lustral masquerade, sürekli, parlak kandırmaca
Unengaged, dilit love didn't taste the same tutturulmamış, tutukulu aşk aynı tadı vermedi
And I still wonder if you ever wonder the same And I still wonder... Ve ben merak adiyorum senin aynı şekilde merak edip etmediğini Ve ben hala merak adiyorum
| |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:54 pm | |
| Deep Anathema
Feel my heart burning Kalbimin yandığı hissediliyor
Deep inside... yearning Derin içeride...Yanıp tutuşuyor
I know it is coming Geldiğini biliyorum
A fettered heart, waking Bir zincire vurulmuş kalp,uyanıyor
A tainted youth, fading Bir lekelenmiş gençlik,soluyor
Leave it all behind Her şey arkada kalıyor
Delirious again Yine çılgın gibi
Mesmerise my senses Hislerimi büyülüyor
Souls entwine one more time Ruhlar bir kez daha birbirine geçiyor
All our times will come Bütün zamanımız gelecek
Searching oblivion Unutkanlık araştırılıyor
Leaving nothing but the memories of Hiçbirşeyi terketmiyor ama
All the things you give Senin bahşettiğin tüm şeylerin hafızaları
They're all you'll leave behind Onları sen arkada bırakacaksın
Within their mind Akıllarının içinde
Open laughter held in distant days Uzak günlerde açık kahkahalar hakim
Eternal stars have changed Sonsuz yıldızlar değişti
I know that it can't be the same Aynı şekilde olamayacağını biliyorum
There's no romance for you tonight Bu gece senin için düş yok
Feel my heart burning Kalbimin yandığı hissediliyor
Deep inside... yearning Derin içeride... tutuşuyor
I know it is coming Geldiğini biliyorum
All our times will come Bütün zamanımız gelecek
Searching oblivion Unutkanlık araştırılıyor
Leaving nothing but the memories of Hiçbirşeyi terketmiyor ama
All the things you give Senin bahşettiğin tüm şeylerin hafızaları
They're all you'll leave behind Onları sen arkada bırakacaksın
Within their mind Akıllarının içinde
And time recedes every day Ve zaman her gün uzaklaşıyor
You can search your soul but you won't see Ruhunu araştırabilirsin ama göremezsin
As we pass ever on and away Biz kabul eder gibiyiz ve uzağız biraz
Towards some blank infinity Boş sonsuzluğa karşı... | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:54 pm | |
| Fragile Dreams Anathema
Tonight your soul sleeps,but one day you will feel real pain Bu gece ruhun uyuyor,ama bir gün gerçek acıyı hissedeceksin
Maybe then you will see me as I am, Belki sonra beni olduğum gibi göreceksin,
A fragile wreck on a storm of emotion' Duygu fırtınasında kırılgan bir harabe,
Countless times I trusted you, Sayısız kere sana güvendim,
I let you back in, Geri gelmene izin verdim,
Knowing... Yearning... you know Bilerek... Özlemle... bilirsin
I should have run... but I stayed Koşmalıydım... ama kaldım
Maybe I always knew, Belki her zaman biliyordum
My fragile dreams would be broken for you. Benim kırılgan hayallerim senin için parçalanmış olacaktı.
Today I introduced myself, Bugün kendimi tanıştırdım
To my own feelings, Kendi hislerimle
In silent agony, after all these years, Sessiz ıstırap içinde , bütün bu yıllardan sonra
They spoke to me... after all these years Onlar benimle konuştular.. bütün bu yıllardan sonra
Maybe I always knew... Belki her zaman biliyordum... | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:55 pm | |
| Inner Silence Anathema
sessizlik çağırdığında ve gün geceye sürüklendiğinde hayatının ışığı iç geçirdiğinde ve gözlerindeki aşk öldüğünde sadece o zaman mı farkedebileceğim benim için önemini
| |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:55 pm | |
| Judgement Anathema
The inequity of fate Kaderin haksızlığı
The pains of love and hate Sevginin ve nefretin acıları
The heart-sick memories Kalp ağrıtan hatıralar
That brought you to your knees Sana diz çöktüren
And the times when we were young Ve bizim genç olduğumuz o zamanlar
When life seemed so long Hayatın çok uzun gözüktüğü zamanlar
Day after day Gğnler geçtikçe
You burned it all away Hepsini yakıp kül ettin
(and it's too late) (ve artık çok geç)
All the hate that feeds your needs İsteklerini besleyen bütün nefret
All the sickness you conceive Gebe kaldığın bütün hastalık
All the horror you create Yarattığın bütün dehşet
Will bring you to yo | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:56 pm | |
| Lost Control Anathema
Hayat...Bir kez daha ihanet etti bana Kabul ettim bazı şeylerin asla değişmeyeceğini İzin verdim o küçük beynin acılarımı büyütmesine Ve bu bende kimyasal bir bağımlılık yarattı..Akıl sağlığım için
Evet düşüyorum Ne kadar sürer yere çarpmam? Anlatamam sana neden kırgın olduğumu Hiç merak ettinmi neden yalnız kalmayı tercih ettiğimi? Ve kontrolümü nasıl kaybettiğimi?
Bir sona geliyorum Ne olabiliceğimi anladım Uyuyamıyorum ve bir nefes alıp saklanıyorum en cesur maskemin ardında Kontrolümü kaybettiğimi kabul ediyorum. | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:56 pm | |
| One Last Goodbye Anathema
How I needed you Nasıl sana ihtiyacım vardı
How I bleed now you're gone Nasıl kanıyorum şimdi sen yokken
In my dreams I can see you Rüyalarımda seni görebiliyorum
But I awake so alone Fakat o kadar yalnız uyanıyorum ki
I know you didn't want to leave Biliyorum sen gitmek istememiştin
Your heart yearned to stay Kalbin kalmayı istemişti
But the strength I always loved in you Fakat sende her zaman sevdiğim o güç
Finally gave way Sonunda pes etti
Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini
Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını
And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında
After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra
You took my heart away Kalbimide aldın götürdün uzaklara
In my dreams I can see you Hayallerimde seni görebiliyorum
I can tell you how I feel Sana hissettiklerimi söyleyebiliyorum
In my dreams I can hold you Rüyalarımda sana sarılabiliyorum
It feels so real Bu tıpkı gerçek gibi geliyor
And I still feel the pain Ve hala o acıyı hissediyorum
I still feel your love Hala sevgini hissediyorum
I still feel the pain Hala o acıyı hissedebiliyorum
I still feel your love Hala sevgini hissedebiliyorum
Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini
Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını
And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında
After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra
You took my heart away Kalbimi aldın götürdün uzaklara
I wish you could have stayed Ben kalabilmiş olmanı dilerdim | |
|
| |
Sabrina Cafe Sahibi
| Konu: Geri: Anathema C.tesi Ağus. 11, 2007 4:57 pm | |
| Regret Anathema
senden uzaklaştığımda...çok çok uzaklaştığımda kalabalık bir odada yapayalnız hissediyorum kendimi kendi kendime düşünerek 'bu korkudan kaçış yok, vicdan azabından yalnızlıktan..'
aşkın ve nefretin imgelemleri gözlerimin ardında bir kolaj ölüm gülüşünün artığı sessiz yakarışların yankısı şimdi hiç bilmemeyi dilerdim o zamanda bilmeseydim geçmişe dönüş anılarım yine cezalandırıyor beni bazı zamanlar tüm acıyı hatırlıyorum gördüklerimin tümünü bazı zamanlar ne olduğunu merak ediyorum
aşkın ve nefretin imgelemleri gözlerimin ardında bir kolaj ölüm gülüşünün artığı sessiz yakarışların yankısı ve bazı zamanlar kederleniyorum kime dönüştüğüme bakarak yaptıklarımla beraber dönmeliyim geçmişe yazgımın acı-tatlı tadı geçmişi silemeyiz cevabı bulmaya mahkum edilmiş hiç kaybetmediğim dayanma gücüm biliyorumki bi yolu var geleceğim belirlenmedi akıntının geriye dönmesi için ama hala yaşamayı öğrenemedim vicdan azabım olmadan
| |
|
| |
Umarsız Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 696 Nerden : *cehennemin derinliklerinden* Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Anathema Ptsi Ağus. 20, 2007 3:40 am | |
| | |
|
| |
| Anathema | |
|