|
| Zardanadam | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Zardanadam Ptsi Ağus. 20, 2007 3:39 am | |
| Aşağı Yukarı Aşağı yukarı, yukarı aşağı, çek beni buralardan, çek yukarıya Bugün anladım tüm gerçekleri; yine söylüyorum - Herşey yalan! Bu son artık, karar vermem lazım Yolumu seçip, yüreğimi koyup Denk atıp ayağımı, bu sefer kaymadan, yürümem lazım
Çok zor, inanmak yetmiyor, Lafla peynir gemileri yürümüyor, Yine kayboldum, güvenim kalmadı ...
Aşağı yukarı, yukarı aşağı, çek beni buralardan, çek yukarıya Bugün anladım tüm gerçekleri; yine söylüyorum - Herşey yalan! Herşey değişir, herkese göredir; aşağı yukarı herşey tamam Hiç üzülme sen, sen değilsin; nasıl olsa buralarda - Herşey yalan.
Bilmiyorum, nerdeyim, ne haldeyim, Kim oldum, ben kimim? Görmüyorum önümü ben, Boşa geçen zamanı izlerim Nerdeyim, ne haldeyim? Çıkarın beni burdan, gideyim. Bir gökteyim, bir yerdeyim, Nerdeyim, ne haldeyim, söyleyin
Ayıp Ben doğmuşum, ölmüşüm, gerçekliğe gömülmüşüm. Bu mu ayıp, bu mu ayıp? Sen çok işe yaramışsın, bunu çok matah sanmışsın. Bu bir kayıp, bu bir kayıp.
Ben hatalar yapmışım, şaşkın, aptal, safmışım. Bu mu ayıp, bu mu ayıp? Sen hiç yanılmamışsın, hiç pişman olmamışsın. Bu bir kayıp, bu bir kayıp.
İçinden düz, dıştan yuvarlak; kimin umrunda? Dünya… dönmüyor; sarhoş… başı dönüyor. İçinden düz, dıştan yuvarlak; kimin umrunda? Dünya… dönmüyor; sarhoş… başı dönüyor.
Ben müziğe sığınmışım, şişelere yaslanmışım. Bu mu ayıp, bu mu ayıp? Sen çok güzel yaşamışsın, yürekten yıkılmamışsın. Bu bir kayıp, bu bir kayıp.
Ben incinmişim, kaçmışım, hüznüme sarılmışım Bu mu ayıp, bu mu ayıp? Sen tasandan kaçmışsın, hep mış gibi yapmışsın. Bu bir kayıp, bu bir kayıp.
İçinden düz, dıştan yuvarlak; kimin umrunda? Dünya… dönmüyor; sarhoş… başı dönüyor. İçinden düz, dıştan yuvarlak; kimin umrumda? Dünya… dönmüyor; sarhoş… başı dönüyor
Ayna Ayna Söyle Bana Kafamı kuma gömsem de, duymasam bu rezil sesleri,
Nereye gidersem gideyim ensemde hep nefesleri,
Çatlamam, patlamam, her gördüğüm boka atlamam,
Gitarımı yerim yine de yutmam hazır tabletleri.
Beni müzikten soğuttunuz, yüreğimi kuruttunuz,
Çocukluk hayallerimi aldınız yere vurdunuz,
Size ruhumu açtım, yalnızlığımı paylaştım,
Elimi tutmak yerine, beni zincire vurdunuz.
Ayna ayna söyle bana var mı bizden güzeli,
Gölgemden kaçar oldum ben bu işten bezeli!
Ayna ayna göster bana var mı bir çıkış yolu,
Kendimden korkar oldum ben bu işe gireli!
Yazılır, çizilir, her gün biri kurban edilir,
Ezilir, büzülür, forum görür aslan kesilir,
Ben takmam bunları, kime ne? desem de inanma,
Boğazımda bir düğüm, bükülür boynum, kalbim çizilir.
Aynı Yolda SEN ORDA, BEN BURDA, AYNI YOLDAYDIK DÜN OYSA DOĞRUYSA, DUYDUKLARIM, DOĞRUYU BULMUŞSUN SONUNDA BEN HALA, AYNI YOLDA, SENDEN AYRI, AYNI YOLDA AYNI YOLDA, TEK BAŞIMA, YÜRÜYORUM YİNE AYNI YOLDA
Değiş, değiş ki şansın olsun; herkes sana, seni savunsun Yakın ol, sıcak ol, daha net olsun; için önemsiz, görüntün olsun Bırak, unut, o eskidendi; şimdi sen git başkası gelsin; şimdi sen git başkası gelsin
| |
| | | Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Zardanadam Ptsi Ağus. 20, 2007 3:49 am | |
| Balsaçlım Balsaçlım inanma rüzgarlara, göklerin mavi olduğuna Gerçek olan sensin, senin rengin� Sana dokunmak, sıçramak, delirmek İsyan mı etsem yazamadığım şarkılara�. Seni nasıl anlatsam? Kırsam mı gitarı, kessem mi dilimi, oymalı mıyım bu yüreği? Balsaçlım, balsaçlım, takmışsın yakamozları saçlarına� Balsaçlım, inanma korkulara, savrulsun mutlu rüzgarlarla Sevgi dolu yüreğin çiçeklensin� Seninle olmak, severken sevilmek Nasıl dayansam verdiğin mutluluklara� Seni nasıl anlatsam? Kırsam mı gitarı, kessem mi dilimi, oymalı mıyım bu yüreği? Balsaçlım, balsaçlım, takmışsın yakamozları saçlarına� Gönlüm yalnız bir teknedir şimdi açıklarda Bekle beni, beni bekle� Geleceğim bir gün�. sevgi dolu kıyılarına� Balsaçlım, umudum, Balsaçlım, sonsuzum, Balsaçlım, umudum, Balsaçlım, sonsuzum... Takmışsın yakamozları balsaçlarına, gerçek olan sensin senin rengin� Balsaçlım, umudum, Balsaçlım, sonsuzum�
Ben Yokum Artık Bugün yine zor birgün olacaksa Yine kaçacak delik arayacaksam Yüzüme gülüp de vurursan arkamdan Beni saymayın ben yokum artık
Zaman çok hızlı geçiyor durmadan Ayaklarım bağlı uyamıyor buna Zaten uyması gerekmiyor size Çünkü ben sizden değilim artık
Kararlıyım ben yürümeye yolumda Gözlerim çöküp yüzüm buruşsa da Dönüp size ben derim ki hala Beni saymayın ben yokum artık
Birgün olur da dönersek yanınıza Ellerimiz bağlı dolaşsak aranızda Sizinle olsak da sesimiz çıkmasa da Bizi saymayın biz öldük artık
Bugün yine zor birgün olacaksa Yine kaçacak delik arayacaksam Yüzüme gülüp de vurursan arkamdan Beni saymayın ben yokum artık
Benim Aşkım baktım binbir yeşilin içinden güneşin rengini veren sensin, senin aşkın şaştım onca derdin içinde ruhuma neşe veren sensin, senin aşkın baktım uzun uzun aynada kendime gördüm beni ben yapan senin aşkın içtim anıları şöyle bir dün gece gördüm benim hikayem senin aşkın baktım binbir mavi dururken boğaza rengini veren sensin, senin aşkın şaştım onca nefes içinden aslıma anlam veren sensin, senin aşkın baktım uzun uzun aynada kendime gördüm beni ben yapan senin aşkın içtim anıları şöyle bir dün gece gördüm benim hikayem senin aşkın
Benim Gözlerim Ne Renk Anneme sordum söylemedi Babama sordum bilemedi Dedem ben bilmem ki dedi Benim gözlerim ne renk?
Mavi desen mavi değil Yeşil desen yeşil değil Kahve desen kahve değil Benim gözlerim ne renk?
Şaştım kaldım ben bu işe Dur demeli bu gidişe Söylermisin beş kuruşa Benim gözlerim ne renk?
Deniz akar mavi mavi Güneş bakar sarı sarı Ay gülümser beyaz beyaz Benim gözlerim ne renk?
Bekliyorum gün gelecek Bu bilmece çözülecek Aşkım bana söyleyecek Benim gözlerim ne renk?
Benim Yolum Ayrı Eğriyi kendinde arayan, Doğruyu kalbinde bulur. Aşkına emekle yürüyen, Dermanı derdinde görür.
Zamanı saate soran, Ölümü vakitsiz bulur. Düşmanı dışarda sanan, Hainin koynunda uyur.
Sizin yolunuz ayrı, benim yolum ayrı. Sevemedim diye dünyayı, terk edecek hiç değilim. Sizin yolunuz ayrı, benim yolum ayrı. Mahvettiniz diye dünyayı, vazgeçecek hiç değilim.
Özgürlüğü pazarda arayan, Eşitliği mezarda bulur. Kardeşliği kışlada yaşayan, Barbarlığı aynada görür.
Zardanadam özünü bilir, Yanlışının izini bulur. Melekteki şeytanı görür. Sıkılmadan yüzüne vurur. Bırak İşini Güzel birgün, sorun yok. Herşey aynı, herkes sağlam. Aynı yollar, hep aynı sokaklar, Adımlar aynı, yavaş, sessiz.
Bugün güzel birgün, sorun yok. Dün gibi aynı, gün gibi belli. Herşey yerinde, donmuş zaman Olsun biliyorum, yarın var!
Bırak işini, çık dışarıya Yaşam değil bu, bak yukarıya Çek fişini, kop artık, bağlandığın yeter Köpek gibi yıllarca, köle gibi yıllarca.
Güzel birgün, sorun yok. Dün gibi aynı, gün gibi belli. Herşey yerinde, donmuş zaman Olsun biliyorum, yarın var!
Bugün varız, en azından varız, Tamız, farksız ama biraz azız. Zor geliyor, dar geliyor, Yaşamın farkındayız! Yaşamın farkındayız
Bırak işini, çık dışarıya Yaşam değil bu, bak yukarıya Çek fişini, kop artık, bağlandığın yeter Köpek gibi yıllarca, köle gibi yıllarca.
Biliyorsun Bunu İşler güçler ye iç boşalt sakın sıkılayım falan deme Cumartesi mesai günü biliyorsun bunu İş çıkınca sızlanacağına iş çıkmazsa sevin Kriz zam borç sıkıntı sakın daralayım falan deme Ayın beşi ödeme günü biliyorsun bunu Para yok diye zırlayacağına kırıver kredi kartını Ve bir tılsım gibi sakla hayalinde o yemyeşil gözleri Korumak zorundasın kalan tek değerli şeyi Nefesini tut ve baharı bekleyerek yaşa Kalabalık gürültü sakın söylenmeye başlama Katılmalısın sürüye biliyorsun bunu Yeşil ışığı bekleyeceğine sarıda kökle kornayı Evren hayat tarih toplum fazla düşüneyim falan deme Tüm sorular yanıtsız biliyorsun bunu Kafanda bir yerlere geleceğine yudumla buz gibi biranı Ve bir tılsım gibi sakla hayalinde o yemyeşil gözleri Korumak zorundasın kalan tek değerli şeyi Nefesini tut ve baharı bekleyerek yaşa Ve bir tılsım gibi sakla hayalinde o yemyeşil gözleri Korumak zorundasın kalan tek değerli şeyi Unutmaya çalışma vasat bir adam olduğunu
Böyle Demişti Rüzgar Katil olduğumu söylediklerinde, inanmamıştım kitaplara, aah Yalanlarımı okuduğumda anladım, yaşamak için öldürmek gerektiğini
Yalancı olduğumu söylediklerinde, inanmamıştım şarkılara, oof Kendimi dinlediğimde anladım, gülmek için ağlatmak gerektiğini.
Bana sen mutlusun demişti rüzgar, önümü kaplayan sisi aralayamadım Büyüye kapılma demişti sokaklar, doğru seçeneği karalayamadım Sen mutlusun demişti rüzgar, önümü kaplayan sisi aralayamadım Büyüye kapılma demişti sokaklar, doğru seçeneği karalayamadım
Hırsız olduğumu söylediklerinde, inanmamıştım insanlara, hmm Acıyı içime çektikçe anladım, başkasının açlığıyla doyduğumu
Vampir olduğumu söylediklerinde, inanmamıştım kadınıma, aah Bırakıp gidince... anladım, yaşamak için gözyaşlarını içtiğimi
Bana sen mutlusun demişti rüzgar, önümü kaplayan sisi aralayamadım Büyüye kapılma demişti sokaklar, doğru seçeneği karalayamadım
Gerçeğin rengi gözlerimi yaksa da, kör olmadım ben, görüyorum yeniden, Attığım adımlar acı verse de, yürüyecek yollar açacağım yeniden,
Sen mutlusun demişti rüzgar, önümü kaplayan sisi aralayamadım Büyüye kapılma demişti sokaklar, doğru seçeneği karalayamadım
Burdayım Aslında herşeyi ben yaptım suç benim ben hakettim doğrudur dediklerim yanlışmış haltettim bunca zaman biliyordunda neden doğru dedin ben buyum kabul et ben oldum ben böyleyim tembelim biliyorum ben sorumsuzun tekiyim kendimi bilmem bazen boyumdan büyüğüm yalan söylerim sonra ben bile inanmam bunları bin kez duydum ben hala böyleyim herşeyi bildiğimden değil ama herşeyi gördüğümden değil hatta herşeye sahip değilim şu hayatta baba bana sen bakma burdayım aslında tanığım her olana sen beni yok saysanda burdayım ben ,ben burdayım,burdayım aslında burdayım aslında tanığım her olana sen beni yok saysanda burdayım ben ,ben burdayım,burdayım aslında artık derdim yok benim senden uzak ben kendimim dağlar senin dünya senin dertler senin yollar senin aynaya baktım son kere sonunda geldim kendime herkes mutlu olsun diye dolaşamam bu çöplükte herşeyi bildiğimden değil ama herşeyi gördüğümden değil hatta herşeye sahip değilim şu hayatta baba bana sen bakma burdayım aslında tanığım her olana sen beni yok saysanda burdayım ben ,ben burdayım,burdayım aslında burdayım aslında tanığım her olana sen beni yok saysanda burdayım ben ,ben burdayım,burdayım aslında!!
| |
| | | Umarsız Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 696 Nerden : *cehennemin derinliklerinden* Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Zardanadam Salı Ağus. 21, 2007 12:27 am | |
| saol isteğimi değ erlendirdiğin için | |
| | | | Zardanadam | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |