|
| Children Of Bodom | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Children Of Bodom Ptsi Ağus. 20, 2007 1:15 am | |
| Black Widow (fire!) the fire is more right than my eyes Don't remain, go misplay, you're so, so wild (traitor!) your vengeance night, yes, always for me Always now, once you know, widow
(right!)
(murder!) your fire murders all my problems Ah (oh yeah!)
Nakarat: Fire: here i see the fire in my heart Traitor: hate your face, obey or you're gonna die Murder: murderer in you call me to die Oh yeah: i'll come back to you when i'm dead
Your voice is getting closer (today: fuck every day!)
Sleep up in the night - the lord doesn't matter in my fight Widow, tell me the reason
Nakarat: Fire: fire is into turning in my heart Traitor: hate your face, obey or you're gonna die Murder: praying on my knee, i saw her near, come here Oh yeah: i'll come back to you when i'm dead
I'm dead: this is all, widow
------------------------------------------------------------
(Ateş!) atel gözlerimden daha doğru Kalma, oyuna git çok çok vahşisiniz (Hain!) intikamınız gece evet her zaman benim için Her zaman şimdi bir kere dul kadını tanırsınız
(Doğru)
(Cinayet!) ateşiniz bütün problerimi öldürüyor Ah (Oh yeah!)
Ateşleyin: burada kalbimde ateşi görürüm Hain: yüzünüzden nefret et uyun ya da ölün Cinayet: katil ölmek için beni ararsınız Oh yeah: ölürken size geriye geleceğim
Sesiniz yakınlaşıyor (bugün: Kahrolası her gün!) Tanrının kavgamda önemli olmadığı gecede uyuyun Dul kadın bana sebebi söyle
Ateşleyin: burada kalbimde ateşi görürüm Hain: yüzünüzden nefret et uyun ya da ölün Cinayet: katil ölmek için beni ararsınız Oh yeah: ölürken size geriye geleceğim
Ölüyüm: bunun hepsi, dul kadındır | |
| | | Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Children Of Bodom Ptsi Ağus. 20, 2007 1:15 am | |
| Everytime I Die The faint blaze of the candle of my life, slowly dying like a fire in a pouring rain. No sparks of hope inside, no shooting stars on my sky. On broken wings, no flying hight... Another night, another demise, Cadaverous wind blowing cold as ice... I`ll let the wind blow out the light cuz its gets more painful every time i die. Out of strenght to fight. I cannot take another night. I cannot take it no more. Lust of light slips through my fingers like blood on my arms. Black candle wax has buried me... Another night, another demise, Cadaverous wind blowing cold as ice... I`ll let the wind blow out the light cuz its gets more painful every time i die _________________________________________________ zayıf mumun parlaklığı yaşamım yavaşça ölüyor yoğun yağmurda ateş gibi iç umudun kıvılcımı yok gökyüzümde atış yıldızı yok
bir başka gece,bir başka ölüm cadaverous rüzgarı buz gibi esiyor rüzgarın ateşi söndürmesine izin vereceğim çünkü çok acılı oluyor,her zaman ölüyorum
güç dışında savaş bir başka geceyi alamam daha fazlasını alamam ateşin şehveti parmaklarımın arasından kayar tıpkı kanın kollarımdan damlaması gibi siyah balmumu gömdü beni
| |
| Konu: Geri: Children Of Bodom Ptsi Ağus. 20, 2007 1:16 am | |
| I Did It Again Yeah yeah yeah yeah yeah Yeah yeah yeah yeah yeah yeah
I think i did it again I made you believe we're more than just friends Oh baby It might seem like a crush But it doesn't mean that i'm serious 'cause to lose all my senses That is just so typically me Oh baby, baby
Oops!...i did it again I played with your heart, got lost in the game Oh baby, baby Oops!...you think i'm in love That i'm sent from above I'm not that innocent
You see my problem is this I'm dreaming away Wishing that heroes, they truly exist I cry, watching the days Can't you see i'm a fool in so many ways But to lose all my senses That is just so typically me Baby, oh
"all aboard" "britney, before you go, there's something i want you to have" "oh, it's beautiful, but wait a minute, isn't this...?" "yeah, yes it is" "but i thought the old lady dropped it into the ocean in the end" "well baby, i went down and got it for you" "oh, you shouldn't have"
Oops!...i did it again to your heart Got lost in this game, oh baby Oops!...you think that i'm sent from above I'm not that innocent
------------------------------------------------------------
Evet evet evet evet evet evet Sanırım bunu yine yaptım Seni, arkadaştan öte olduğumuza inandırdım Ah bebeğim Bu bir tutku gibi gözükebilir Ama bu demek değil ben ciddiyim Çünkü tüm hislerimi kaybetmek İşte bu tipik ben Ah bebeğim, bebeğim
Ups!... bunu yine yaptım Kalbinle oynadım, oyunda kayboldum Ah bebeğim, bebeğim Ups!... aşık olduğumu düşünüyorsun Cennetten gönderildiğimi Ben o kadar masum değilim
İşte benim sorunum bu Hayallere daldım Kahramanların gerçekten var olmasını dileyerek Ağlıyorum, günleri izleyerek Benim pek çok yönden bir aptal olduğumu göremiyor musun Ama tüm duygularımı kaybetmek İşte bu tipik ben Bebeğim, ah
Ups!... bunu yine yaptım Kalbinle oynadım, oyunda kayboldum Ah bebeğim, bebeğim Ups!... aşık olduğumu düşünüyorsun Cennetten gönderildiğimi Ben o kadar masum değilim
Evet evet evet evet evet evet Herkes binsin! Britney, gitmeden önce, sahip olmanı istediğim bir şey var Ah! bu güzel, ama bir saniye bekle, bu şey değil mi..? Evet, o Ama ben filmin sonunda yaşlı kadının bunu okyanusun dibine attığını sanıyordum Evet bebeğim, daldım ve onu senin için aldım Ah! yapmamalıydın
Oops!.. bunu kalbine yine yaptım Bu oyunda kayboldum, ah bebeğim Oops!... sen benim cennetten gönderildiğimi düşünüyorsun Ben o kadar masum değilim
| |
| Konu: Geri: Children Of Bodom Ptsi Ağus. 20, 2007 1:17 am | |
| One I cant remember anything Cant tell if this is true or dream Deep down inside i feel to scream This terrible silence stops me
Now that the war is through with me Im waking up i can not see That there is not much left of me Nothing is real but pain now
Hold my breath as i wish for death Oh please god,wake me
Back in the womb its much too real In pumps life that i must feel But cant look forward to reveal Look to the time when ill live
Fed through the tube that sticks in me Just like a wartime novelty Tied to machines that make me be Cut this life off from me
Hold my breath as i wish for death Oh please god,wake me Now the world is gone im just one Oh god,help me hold my breath as i wish for death Oh please god help me
Darkness imprisoning me All that i see Absolute horror I cannot live I cannot die Trapped in myself Body my holding cell
Landmine has taken my sight Taken my speech Taken my hearing Taken my arms Taken my legs Taken my soul Left me with life in hell ........................................................
Hatırlayamıyorum hiçbir şeyi Söyleyemem bu rüya mı gerçek mi Çığlık atmak istiyor içimin derinlikleri Bu korkunç sessizlik durduruyor beni Şimdi savaş benim içimde Uyanıyorum ama göremiyorum gözlerimle Pek bir şey kalmadığını benden geriye Acıdan başka hiçbir şey gerçek değil şimdi Nefesimi tut ben dilerken ölmeyi Oh lütfen tanrım, uyandır beni Bu çok daha gerçektir rahmin içindeyken Hayatı hissetmeliyim kalbim atarken Ama sabırsızlanamam açıklamak için Yaşayacak olduğum zamana bakarım Bana bagli bir tüp besliyor beni Tıpkı bir savaş yeniliği gibi Bağlı olduğum cihazlar yaşatıyor beni Bu hayatı benden söküp alın geri Nefesimi tut ben dilerken ölmeyi Oh lütfen tanrım, uyandır beni Şimdi dünya yok, ben tek başıma. Oh tanım, yardim et bana Nefesimi tut ben dilerken ölmeyi Oh lütfen tanrım, uyandır beni Karanlık Beni hapsediyor Tek gördüğüm Saf korku Yaşayamıyorum Ölemiyorum Kendimde hapsoldum Vücudum zindanımdır Kara mayını Görüşümü aldı Konuşmamı aldı Duymamı aldı Kollarımı aldı Bacaklarımı aldı Ruhumu aldı Beni yaşamla cehennemde bıraktı | |
| Konu: Geri: Children Of Bodom Ptsi Ağus. 20, 2007 1:18 am | |
| Repent I've seen you in a darkness Seni karanlıkta gördüm Your face in a dusk Yüzün bir günbatımında Your silhouette in a shades Silüetin bir gölgede Eyes gliming full of lust Gözlerin şehvetinin ışıklarını saçıyor You try to dazzle me with your beauty Güzelliğinle gözlerimi kamaştırmaya çalışıyorsun You try to bewitch me Beni büyülemeye çalışıyorsun
When cold northwind blows Soğuk kuzey rüzgarları estiğinde I can smell your perfume Kokunu alabiliyorum When frost bites Ayaz ısırdığında I feel your lips on my neck Dudaklarını boynumda hissedebiliyorum
I don't want to share my life Hayatımı paylaşmak istemiyorum Oh, no with you oh, yo seninle olmaz I want your sweets and things we used to do Sende alışkın olduğum tatlı şeyleri istiyorum
No, you can't reach my love Hayor, sen benim sevgime erişemezsin So go, or be mistress of my dreams Bu nedenle git, ya da rüyalarımın metresi ol No, in my life there's no room for you Hayır, hayatımda sana yer yok As you know, your flesh is what I want Bildiğin gibi, tek isteiğim bedenin
I hear your lullaby, ah, that sweet melody Ninnilerini duyuyorum ah ne tatlı bir melody And I can remember those words Ve o kelimeleri hatırlıyorum Which you whispered in my ear kulağıma fısıldadıklarını
You try to dazzle me with your beauty Güzelliğinle gözlerimi kamaştırmaya çalışıyorsun You try to bewitch me Beni büyülemeye çalışıyorsun
I feel your loving embrace Sevgi gösterilerini hissedebiliyorum In my dream I see your face Rüyamda yüzünü görüyorum Your soft skin under my fingertips Yumuşak tenin parmaklarımın altında And taste of your lips Ve dudaklarının lezzeti
I don't want to share my life Hayatımı paylaşmak istemiyorum Oh, no with you oh, yo seninle olmaz I want your sweets and things we used to do Sende alışkın olduğun tatlı şeyleri istiyorum
(The time you spend with me Bana ödeme zamanı Was nothing but a dream bir hiçti ama bir rüya And that's the thing you see Ve gördüğün şey You were the chosen one Seçilmiş kişiydin We made love under neversetting sun Doğmayan güneşin altında seviştik And that's everything) Ve herşey I could do with you Seninle yapamazdım
No, you can't reach my love Hayor, sen benim sevgime erişemezsin So go, or be mistress of my dreams Bu nedenle git, ya da rüyalarımın metresi ol No, in my life there's no room for you Hayır, hayatımda sana yer yok As you know, your flesh is what I want Bildiğin gibi, tek isteiğim bedenin
(Dark desire dressed in black Karanlık siyah giymeyi arzular You try to turn me your back Bana arkanı dönmeye çalışıyorsun But you desire me ama beni arzuluyorsun Like a darkness desires you Karanlığın seni arzulaması gibi You try to forget, those times we spend together Unutmaya çalışırsın, birlikte geçirdiğimiz o zamanları But your desire is) ama senin arzun.. What bothers you the most Çok fazla huzursuzluktur
Do it, do it end your life Yap hadi, Son ver hayatına But don't tease me anymore, with your cries, repent Ama bana yılışma artık, gözyaşlarınla, pişmanlık
Repent Pişmanlık Repent whore Pişmanlık fahişe
| |
| | | Umarsız Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 696 Nerden : *cehennemin derinliklerinden* Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Children Of Bodom Ptsi Ağus. 20, 2007 3:00 am | |
| paylaştığn için saol sab. | |
| | | | Children Of Bodom | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |