___Cafe-Rock___
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
___Cafe-Rock___

Cafe-Rock'a Hoşgeldiniz!!

PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Alp kamber.

YazarMesaj
parpali
Ben Geldim!!
Ben Geldim!!

Alp kamber. Empty
MesajKonu: Alp kamber.   Alp kamber. Icon_minitimeC.tesi Kas. 07, 2009 10:03 pm

'Son dönemlerinin Gözde Gruplarından Pegasus Sendrom un Solisti Alp Kamber e ait lokal dergilerde yayınlanmış Muhteşem yazılar''

Ve AŞK...

Güneşin seni eskisi kadar ısıtmadığını fark edeceksin önce.
Ne denizin mavisi açacak içini ne de başka bir mavi.
İşler uyduracaksın kendine oyalanacağını düşündüğün ,oyalanamayacaksın.
Kelimeler cılız kelimeler sıska kelimeler yetersiz kalacak hislerini anlatmada.
Konuşmak isteyeceksin sesin kesilecek sesin boğulacak sesin sessiz kalacak bu haline...
''Dünya durdu dönmüyor artık ''deseler dönüp bakmayacaksın...
Uykuların karısacak,uykuların şaşıracak ,uykuların uykusuz kalacak gecelerce...
Rüyalarında onu görecek sabahlara yalnız açacaksın göz bebeklerini....

Yüzün yüzünü,göğsün göğsünü arayacak kaybolan bilincinde...
Onun koynunda yeni gelen güne bir kez daha onun kokusuyla uyanabilmek için tutuşacak,beş dakika sonra ondan ölmesini isteyecek kadar çok nefret edeceksin..
Onunla gittiğiniz yerlere gidecek,beraber yediğiniz yemekleri yiyecek ve yaptığınız herşeyi hatırlayacaksın dakika dakika..
Avazın çıktığı kadar bağırmak isteyecek bağıramayacaksın...Susacaksın...Susayacaksın onaa....
Mevsimlere küsecek,üşüyecek,o boşluktan bu boşluğa düşeceksin...
Herşey eskisi gibi olabilir diyip ona koşmak için ayaklandığın anda,yapışak tanımadığın iki el yakana ''unutma olanları''diyecek .
Hevesin kursağında oturacaksın kıçının üstüne...
İyi haberlere inanamayacak,kötülere ise inanmaya hazır vaziyette bekleyeceksin..
Utanacaksın ona duyduğun sevgiden..
Aslında onu sevmediğinin farkında olup,özleyeceksin sebebsizce..
Her şarkı sizi anlatacak sana,şarkılara kızacaksın..
Baktığın her göz,söylediğin her söz ..içinde ;herşeye inat alevlenen her köz ''o '' olacak..
Tarifsiz ve takatsiz kalacaksın...
Sözcüklerinden köprüler kuracaksın puslu ve kaygan,tek amacı ona dokunmak olan yazılar yazacaksın bıkmadan usanmadan..
Siyahtan mora renkler kaplayacak dört bir yanını..
Hayaller uyduracaksın,hemde canını en çok yakacak seni yerle bir edecek hayaller..
Onun bir başkasıyla nasıl seviştiğini izleyeceksin aklında..
Duyguların parçalı bulutlu olacak,bi gün sağanak yağmurda ıslanırken,başka bir gün ışık hüzmeleri kaplayacak içini...
Girdaplarla dolacak ruhun,dönüp dolaşıp aynı yerde duracak ve her durduğunda onu göreceksin karşında...
Bu karmaşa böyle sürüp gidecek,taki seni sen yapan benliğin hayvani bir içgüdüyle ayaklanıp bu acıdan vazgeçene kadar....

Tüm bunları okudunuz...Yaşayanlarınızın yüzlerinde ki hafif tebessümü ve buruklaşan yüreklerini görür gibiyim..Yaşamayanlarınız;sizde benim gibi ''bana bir şey olmaz ''diyenlerdenmisiniz..?? O zaman aşık olabilirsiniz.SmileSmile..Sizden ricam odur ki olduktan sonra bana bir mail atmayı ihmal etmemeniz..SmileSmileSmile

Daha fazlası için www.myspace.com/pegasussendrom sayfamızı ziyaret ediniz

Alp kamber.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alp Kamber!