Sabrina Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 2014 Yaş : 35 Nerden : *Hiç Bir Yerin Herhangi Bir Yerinden!* Meslek : öörenci Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Cem Adrian-Yağmur Ptsi Ağus. 13, 2007 4:20 am | |
| korkmuyorum artık senden gece korkmuyorum hiç karanlıkkk üzerime gel istersen.. sar beni ben kaçıp gitmem... korkmuyorum artık senden yalnızlık korkmuyorum hiç korkmuyorum yüreğime vur vur istersen kalmadı hiç kaçıp gitmem sokaklarda yanımda dolaşan yağmur geceleri baş ucumda duran yağmurrr avucumda ellerin eline yağmurr vur yüzüme vur yüzümeeee saçlarımda nefesin yerine yağmuur dudağımda dudağın yerine yağmur gökyüzünden çaresizliğimi yağmur vur yüzüme hadi vur yüzümee...................... dahaa hızlı yağğğmuuuurr hadii yağmuuurr aaaaaaa haydi yağmur vurrr yüzümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vur yüzümeeeeeeeeeee hadi yağmuuuuuuuuur çok kızgınım çok kızgınım çokkk kızgınım yağmurr
vurr yüzümeeee.....vuuuuuuurr vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrr rrrrrrrr yağmuuuuuuuuuuuurrrrrrrrr...
| |
|
Umarsız Cafe Sahibi
Mesaj Sayısı : 696 Nerden : *cehennemin derinliklerinden* Kayıt tarihi : 25/07/07
| |